Barion Pixel

A kapcsolatfelvétel módjai

ONLINE JOGI TANÁCSADÁS

A jogi problémáját Ön minél részletesebben leírja, melyre az Ön által választott csomagnak megfelelő garantált határidőben egy részletes jogi elemzést kap online elektronikus úton (e-mail).

IDŐPONTFOGLALÁS

A honlapon történő időpontfoglaló naptárral foglalhat egy olyan időpontot, ami Önnek megfelel. A konzultáció történhet személyesen, videóhívással és telefonon keresztül is.

Személyes, telefonos és videóhívás konzultáció

Személyes konzultáció

A honlapon történő időpontfoglaló naptárral foglalhat egy olyan időpontot, ami Önnek megfelel. A konzultáció előtt e-mail útján felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy röviden foglalja össze írásban a problémáját, küldjön meg okiratokat, hogy már az első találkozásra megismerjük az ügyét és felkészülten várjuk. A konzultáció során célzott kérdéseinkkel feltárjuk a problémáját, átbeszéljük lehetőségeit és kialakítjuk a legoptimálisabb jogi megoldást az Ön számára.

Telefonos konzultáció

Népszerű, mert egyszerű és kényelmes: Önnel a kiválasztott ügyvéd telefonon fogja részletesen megbeszélni az ügye részleteit, elmondja a jogi hátteret, és a lehetőségekhez mérten megoldási javaslatot fog adni. Ez az ügyének előzetes felmérése lehet alkalmas, ami adott esetben elégséges is lehet, hogy megismerje a megoldást, más esetben, ha további jogi képviseletre lenne szüksége, akkor személyes vagy videóhívásos konzultáció során kell ügyvédi meghatalmazást aláírnia.

Videohívás konzultáció

Sokaknak egyszerűbb otthon vagy a munkahelyükön videóhívás során konzultálni ügyvéddel, vagy csak egyszerűen ezt hozza a szükség, mert külföldön vagy az ügyvédi irodától messze élnek. Nekik találtuk ki a skype konzultációt, melynek során még akár ügyvédi megbízást, meghatalmazást is alá tudnak írni egy speciális távazonosításos eljárással, sőt, még akár távellenjegyzéssel szerződést is köthetnek, vagy meghatalmazást adhatnak más részére ilyen módon, ami jelentős könnyebbség, mint külföldön konzullal hitelesítteteni az okiratot.

Időpontfoglalás konzultációra

  • Ingyenes lemondás az időpont előtti nap 12:00 óráig lehetséges.
  • Ezt követő lemondás vagy meg nem jelenés esetén a díj 50 %-át számoljuk fel.

Kérjük vegye figyelembe!

Helyszín: 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. [Flórián Udvar Irodaház - A. lph. - 2. em.]

Online jogi tanácsadás

Hogyan működik?

A jogi problémáját Ön minél részletesebben leírja, melyre az Ön által választott csomagnak megfelelő határidőben garantált választ kap online elektronikus úton (e-mail). A válaszban jogszabályokkal alátámasztott, érthető és később felhasználható részletes jogi elemzést kap, az Ön ügyére egyediesítve, megoldási lehetőségek felvázolásával. Nincs kockázata, mert ha válaszunk késik (soha nem szokott), akkor pénzét visszafizetjük! Azoknak ajánljuk, akik először személyes konzultáció nélkül szeretnének tájékozódni, nem szeretnének szabad időpontra várni, vagy csak egyszerűbbnek tartják otthonról a nappaliban ülve megrendelni ezt az egyébként igen népszerű szolgáltatásunkat.

Megadja adatait

Regisztráció nem szükséges!

Leírja a jogi problémáját

Mely szigorúan bizalmas!

Bankkártyával fizet

Megbízható és egyszerű!

Megkapja a választ

Szakszerű és kimerítő!

Miért érdemes igénybe venni az online tanácsadást?

Biztonságos fizetés

Megbízható fizetési megoldás a Barion bankkártyás fizetési rendszerén keresztül, maximális biztonság mellett.

Kényelmes

Lehetővé tesszük, hogy akár otthonából, vagy bárhonnan internetes hozzáféréssel, egyszerűen és kényelmesen írja le problémáját, melyre gyors és szakszerű választ kap.

Nincs kockázat

Ha nem kapja meg a választ a vállalt határidőn belül, akkor pénzét visszafizetjük!

Attól függően, hogy mennyire sürgős az ügye, a garantált választ 3 különböző csomagban kínáljuk:

NORMÁL

10 munkanapon belüli válasz

30 000 Ft

KÉNYELMES

5 munkanapon belüli válasz

37 500 Ft

S.O.S

1 munkanapos belüli válasz

45 000 Ft

Kérjük vegye figyelembe, hogy a határidők munkanapokban értendőek, és az ÁSZF 3. pontja szerint számolandók!

Amennyiben csatolmányokat (pl. okirat pdf-ben, fénykép) szeretne küldeni annak érdekében, hogy a feltett kérdésre még pontosabb választ tudjunk adni, vagy jogi véleményezést kér pl. egy szerződésről, akkor 1.000,- Ft / db áron van mód mellékletek csatolására.

Helyszín

Irodánkban nyugodt körülmények között várjuk

Cseszlai Ügyvédi Iroda

FLÓRIÁN UDVAR IRODAHÁZ

1033 Budapest, Polgár utca 8-10.
'A' épület II. emelet